Privaatsuspoliitika


    Privaatsuspoliitika kehtib www.lenovoarvutid.ee kasutamisel ja ostude sooritamisel kogutud andmete töötlemisele. E-poodi haldab L2 OÜ (registrikood 11505938, aadress Pärnu mnt 142, 11317 Tallinn). Privaatsuspoliitikas kirjeldatakse, kuidas L2 OÜ töötleb (sh kogub, kasutab, avaldab, säilitab, edastab jm) isikuandmeid.

    Kliendi isikuandmeid töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega. L2 OÜ töötleb identifitseerimisandmeid ja üldandmeid: ees- ja perekonnanimi, e-poe kasutajanimi, postiaadress, e-post, telefoninumber.

    L2 OÜ kogub kliendi isikuandmeid kliendikonto loomisel ja/või tellimuse vormistamisel. Isikuandmete loetelu: nimi, telefoninumber, postiaadress, e-mail ja ostuajalugu.

    L2 OÜ kasutab isikuandmeid kliendile teenuste osutamiseks LenovoArvutid.ee e-poes klientidele kaupade müügi ja tarne korraldamises.

    Vastutav töötleja ei avalda talle teatavaks saanud andmeid kolmandatele isikutele, v.a. seadusega ettenähtud juhtudel, samuti kauba edastamiseks seotud osapooltele: Omniva, SmartPOST, Venipak, DHL, DPD, Pakipoint. Klient annab e-poes andmeid sisestades ning vastava kinnitusega õiguse koguda ja töödelda kliendi isikuandmeid ning edastada transpordiettevõtetele vajalikke andmeid kauba kohale toimetamiseks.

    Vastutav andmetöötleja rakendab kõiki meetmeid, sh infotehnoloogilisi ja organisatoorseid, kogutud isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel. Kliendil on õigus võtta tagasi varasemalt antud nõusolek isikuandmete töötlemiseks, andes sellest teada e-kirja teel info at lenovoarvutid.ee

    L2 OÜ võib saata kliendile uudiskirju ning pakkumisi kliendi e-posti aadressile.

    LenovoArvutid.ee lehekülje külastajate andmeid töötlevad muuhulgas ka Facebook ja Google (sugu, vanus, keele eelistus, asukoht).

    E-poes registreerunud kliendil on igal ajal võimalik oma isikuandmetega tutvuda ja neid osaliselt muuta logides sisse www.lenovoarvutid.ee keskkonda ja Minu konto alt või edastades vastava soovi e-postiga info at lenovoarvutid.ee

    Kliendi isikuandmete säilitamise tähtaeg on kuni üks aasta alates viimasest ostust. Veebis vestluses säilitatakse kliendi antud infot 30 päeva.

    L2 OÜ võib privaatsuspoliitika tingimusi vastavalt seadusele ühepoolselt muuta.